top of page
Bas Cornet

+31 (0)6 5320 9776

Meer weten?

Saia Burgess Controls PCD dealer en system integrator


Zwitserse kwaliteit die perfect bij ons past


Een van onze meest gebruikte fabricaten voor PLC’s en HMI’s voor industrie, infrastructuur en gebouwen is het Zwitserse Saia Burgess Controls (SBC). Al tientallen jaren zij wij een erkend Saia PCD dealer en system integrator en kennen alle ins en outs. Maar waarom zijn wij fan van deze fabrikant van industriële automatisering?

 

Saia Burgess Controls gebaseerd op behoeften gebruiker


Saia Burgess Controls ontwikkelt, produceert al sinds 1920 elektronische componenten en systemen van industriële kwaliteit voor besturingstechniek en automatisering. Hierbij werken zij volgens het bottom-up-principe. Dit betekent dat zij hun ontwikkelings- en productieproces baseren op de behoeften van de gebruikers. En dat past perfect bij onze visie. Maar er is meer.

 

Open standaarden uit industrie en IT


Saia Burgess Controls is al meer dan 20 jaar begonnen met het principe van open, erkende standaarden uit de wereld van industrie en IT. Zij hebben dus volledig afscheid genomen van propriëtaire technologieën en protocollen. Met hun modulaire open- en closed-loop besturingsproducten helpen zij investeringen gedurende de gehele levenscyclus van een systeem te beschermen. Daarnaast focussen zij zich op de technologie en producten, terwijl wij als partner met veel praktijkervaring zorgen voor de complete oplossing.

 

Saia Burgess Controls staat voor modulair en schaalbaar


Door het modulaire ontwerp en de slimme functies profiteert u als gebruiker of OEM’er van automatiseringsoplossingen die eenvoudig te bedienen zijn en op elk moment zonder grote kosten kunnen worden aangepast en uitgebreid. Hiermee zijn de systemen van Saia Burgess Controls geschikt voor eenvoudige besturingsoplossingen en complexe projecten. Maar niet te vergeten past ‘Swiss made’ ook perfect bij de degelijkheid, precisie en innovatiekracht van Ternet.

 

Betrouwbare oplossingen voor complexe problemen


Met een hoge mate aan flexibiliteit en compatibiliteit realiseren we voor complexe problemen goede en betrouwbare oplossingen. Zelfs het volledige beheer kunnen wij op afstand doen. Communiceeren uw bestaande systemen over RS485, RS232, TCP/IP, Modbus, Profibus, Sbus, CAN-bus of welke andere industriële standaard? Wij integreren de Saia PCD systemen naadloos voior u. Wilt u hier meer over weten, of bent u op zoek naar losse componenten van Saia Burgess Controls? Neem dan snel contact met ons op.

Schateilandbrug te Almere

Energieneutrale brug

Wilhelmina van Pruisenbrug Hekendorp

Radardetectiesysteem

Leverancier geurreductiesystemen

Besturingskasten geurreductie Roemenië

Nederlandse scheepswerf

Besturingssystemen voor 10 schepen

Galecopperbrug Utrecht

Datamonitoring in de cloud

Leverancier verladingssystemen

Automatisering Bulk Handling Systeem

Douglas Platform

HVAC besturingskast

Leverancier verladingssystemen

Bulk Verladingssysteem

Rolbrug te Roosendaal

Uniek brugontwerp

Leverancier geurreductiesystemen

Besturingskasten geurreductie Thailand

Nieuwe Dordtse Biesbosch

Stuwen en vacuüminstallaties

Maastunnel Rotterdam

Deformatie meetinstallatie

Jaarbeurs Utrecht

Energy Monitoring System

Rijkswaterstaat

Meetaanhanger wegstroefheid

Door ons geleverde besturingen met Saia Burgess Controls:

bottom of page