top of page

Functieomschrijving


Als project engineer vertaal je aan de hand van een verworven opdracht de klantvraag in functionele en technische specificaties. Je bent verantwoordelijk voor het opstellen en realiseren van systeemdefinities. Vanuit deze specificaties en systeemdefinities draag je zorg voor het maken van een elektrotechnisch tekeningen pakket en het ontwikkelen van de benodigde software applicaties voor zowel PLC als SCADA oplossingen. Na de benodigde software ontwikkeling ben je verantwoordelijk voor het testen van deze software in combinatie met het besturingspaneel. Aansluitend aan het gereed zijn van de (elektrotechnische) werkzaamheden bij de opdrachtgever draag je de zorg voor de inbedrijfstelling en de opleiding van de operators. Je bent technisch verantwoordelijk voor het project, waarbij – afhankelijk van de grote van het project – in teamverband gewerkt kan worden. Daarnaast moet het vastgestelde budget in uren en kosten bewaakt worden.

Profielschets


Je beschikt over een afgeronde opleiding op HBO niveau. Je kunt zowel individueel als in teamverband goed functioneren. Je beschikt verder over goede communicatieve vaardigheden.
Ervaring met AutoCAD, Caddy-electrical (SEE) , PLC’s  van Fabrikaat SAIA, Siemens, Wizcon, Visual Basic of C++ is een pré.

Sollicitatie procedure


Je kunt solliciteren wanneer je beschikt over een afgeronde HBO opleiding en je jezelf herkent in de geschetste profielschets. Je wordt dan geplaatst in een loopbaantraject richting project engineer. De sollicitatieprocedure bestaat uit een oriënterend gesprek gevold door een technisch inhoudelijk gesprek en een afsluitend arbeidsvoorwaardelijk gesprek.

Ternet biedt


Een interessante functie met gevarieerd werk waarbij een beroep gedaan wordt op eigen inzicht, besluitvorming en verantwoordelijkheid. Ruimte voor vakinhoudelijke en persoonlijke ontplooiing met doorgroeimogelijkheden. Natuurlijk een goed salaris dat in overeenstemming zal zijn met de zwaarte van de functie, de opleiding en ervaring.

Informatie over de functie kan worden verkregen bij B. Cornet, directeur, tel. 0180 519 966.

Stuur je reactie met CV naar:

b.cornet@ternet.nu

Vacatures

Project Engineer (en aankomend project engineer)

Bedrijfsprofiel


TERNET realiseert projecten op het gebied van elektrotechniek en industriële ICT en is al meer dan 27 jaar succesvol actief in dit vakgebied. Onze klantenkring omvat een breed scala aan industrieën; van milieu tot chemie en van papier tot voedings- en genotmiddelen, instellingen, alsmede overheid gerelateerde bedrijven, waaronder waterschappen.
Voor verdere groei zijn wij op zoek naar project engineer en een aankomend project engineer.

Ternet Project engineer
Ternet Project engineer
Ternet Project engineer
bottom of page