top of page

Beroeps Begeleidende Leerweg

Bij TERNET kun je werk en studie prima combineren. Een ideale manier om een volwaardige MBO opleiding te halen op niveau 2, 3 en 4,  maar tegelijkertijd ook een leuk inkomen verdienen. Bij de BBL opleiding ga je gemiddeld één dag in de week naar school, meestal op vrijdag, dit hangt af van de betreffende school.

TERNET staat voor een strakke begeleiding van een hoog kwaliteitsniveau en handen uit de mouw. We willen absoluut voorkomen dat de kandidaten onderweg afhaken.

TERNET onderhoud goede betrekkingen met de diverse ROC ’s en opleidingscentra in de regio. Wij participeren o.a. in het Mechatronica Centrum Rotterdam (MCR) waarin wij ons mede inzetten om het vak Elektro te koppelen aan de Mechatronica ten einde de instroom in de technische richtingen te bevorderen. En met succes! Het ROC Zadkine bijvoorbeeld heeft voor de komende leerjaren een zeer sterke toename geconstateerd voor instroom in de technisch richtingen.

TERNET participeert tevens in een door de overheid gesubsidieerd project in de regio waarin beoogd wordt een betere afstemming te bereiken tussen theorie en praktijk.

Ternet BBL

Wilt je meer weten of een vraag stellen, bel of mail Bert van Bloois.

b.vanbloois@ternet.nu

Ternet BBL

Het uiteindelijk doel.

BBL

bottom of page